Ny partner og salgsdirektør i Fondsmæglerselskabet Marselis

07 May 2024
af Fondmæglerselskabet Marselis

5 min

Vi er glade for at kunne byde velkommen til et nyt ansigt hos Fondsmæglerselskabet Marselis.

John Sloth er startet som partner og ny salgsdirektør. Han har en lang karriere bag sig i investeringsbranchen, senest med energi- og ejendomsinvesteringer, hvor han kommer fra en stilling som Partner og Investeringsdirektør i Obton og Koncenton. Samtidig har John også stor indsigt i den finansielle verden, da han er uddannet i banksektoren og tidligere har arbejdet som blandt andet Regionsdirektør i Danmark for den norsk-tyske investeringsbank DNB Nord samt i Danske Banks storkundeafdeling.

Alle disse erfaringer ser han frem til at tage med sig ind i jobbet hos Fondsmæglerselskabet Marselis, hvor opgaven først og fremmest består i at udbrede kendskabet til Marselis og selskabets investeringsprodukter.

”Jeg ser frem til at få budskabet om Marselis ud til en masse investorer. Vi har nogle unikke produkter, som man ikke bare lige kan få andre steder, specielt på obligationssiden. Det ser jeg et stort potentiale i. Samtidig er obligationer gået fra at være et lidt ”usexet” investeringsaktiv til at være særdeles eftertragtet. Som almindelig velhaver er det generelt svært at gennemskue investeringer i obligationsmarkedet, men den mulighed tilbyder vi i Marselis,” siger John Sloth og fortsætter:

”Det var først og fremmest attraktivt for mig at gå ind i Marselis, fordi de produkter, vi har, indeholder en risiko, der er mindre end mange andre investeringsalternativer, samtidig med at investeringerne er superlikvide. Derudover er de mennesker, som arbejder her særdeles kompetente og dedikerede, og jeg ser et godt match på værdier, da jeg også selv har stor fokus på tillid og ordentlighed i mit arbejde. At komme med i et selskab, som har denne stærke platform i både investeringsprodukter og kompetencer, er stærkt motiverende for mig, og jeg glæder mig til at bringe min erfaring i spil og bidrage til at udvikle forretningen”.

" At komme med i et selskab, som har denne stærke platform i både investeringsprodukter og kompetencer, er stærkt motiverende for mig, og jeg glæder mig til at bringe min erfaring i spil og bidrage til at udvikle forretningen."

John Sloth, Salgsdirektør,
Fondsmæglerselskabet Marselis.

CEO i Fondsmæglerselskabet Marselis, Palle Broman, glæder sig til at få del i John Sloths erfaringer.

”Jeg er glad for, at det er lykkedes os at få John med ombord i Marselis. Vi er nået til et punkt som selskab, hvor vi har brug for, at der bliver sat ekstra kræfter ind på det kommercielle område, for at vi kan fortsætte vores udvikling og ikke mindst vores udvikling af produkter til kunderne. Det er klart, at med Johns erfaring, så er han også i stand til at aflæse, hvad det præcis er, kunderne efterspørger. På den måde håber vi at få et produktsortiment i fremtiden, som mange investorer vil synes er attraktivt,” siger Palle Broman.

Pressekontakt:

Communications Manager,
Laura Sulbæk Frederiksen,
(+45) 3157 1963

Når du besøger vores website, skal du beslutte, hvorvidt du accepterer vores cookiepolitik