Fondsmæglerselskabet Marselis er en moderne version af den klassiske børsmægler.

Vi rådgiver institutionelle investorer indenfor realkreditobligationer, kreditobligationer og statsobligationer.

Institutionel rådgivning​

Vi er specialiseret i analyse af kreditobligationer inden for fire fokusområder; europæisk high yield, corporate hybrider, samt subordinerede udstedelser fra banker og forsikringsselskaber. Vi tilbyder rådgivning inden for porteføljesammensætning og timing, i forhold til den relative værdi inden for sammenlignelige enkeltudstedelser.

For stats- og realkreditobligationer har vi med vores store netværk og erfaring et grundigt kendskab til såvel de likvide, som de mindre likvide danske realkreditobligationer. På den baggrund arbejder vi løbende med rådgivning og investering i papirer, som giver et godt merafkast i forhold til de toneangivende likvide realer.

 

Sådan gør vi

Vi har tilladelse til at handle for egen regning

Vi er specialister på vores områder

Vi rådgiver ud fra relativ værdi

01

Vi har tilladelse til at
handle for egen regning

Vi har som et af de få tilsvarende selskaber mulighed for at handle for egen regning. Det gør, at vi kan sikre kunderne de bedste priser. Vi handler direkte på børsen, hvis det er bedst, og har ikke nogen form for fordyrende mellemled. Det er i vores optik 100% uafhængighed.

02

Vi er specialister på
vores områder

V har med vores store netværk og medarbejdernes solide erfaring et grundigt kendskab til såvel de likvide, som de mindre likvide danske realkreditobligationer. På den baggrund arbejder vi løbende med rådgivning og investering i papirer, som giver et godt merafkast i forhold til de toneangivende likvide realer.

På kreditobligationer har vi har gennem årene specialiseret os i analyse inden for fire fokusområder; europæisk high yield, corporate hybrider, samt subordinerede udstedelser fra banker og forsikringsselskaber.

Denne ekspertise har blandt andet medført en efterspørgsel efter forvaltning af denne type mandater. Se ”kapitalforvaltning” ovenfor.

03

Vi rådgiver ud fra
relativ værdi

Vi kombinerer specialudviklede dataprogrammer med vores analytikeres store erfaring, engagement og ikke mindst innovative tilgang til aktivklasserne.

Vi tilbyder rådgivning inden for porteføljesammensætning og timing, i forhold til den relative værdi inden for sammenlignelige enkeltudstedelser.

Danske realkreditobligationer

Indenfor stats- og realkreditobligationer har vi med vores store netværk og erfaring et grundigt kendskab til såvel de likvide, som de mindre likvide danske realkreditobligationer. På den baggrund arbejder vi løbende med rådgivning og investering i papirer, som giver et godt merafkast i forhold til de toneangivende likvide realer.

Via en aftale med et større realkreditinstitut har Marselis mulighed for at byde på deres udstedelser af realkreditobligationer i rollen som Primary Dealer. Vi er den eneste ikke-bank i Danmark med den rolle, og den unikke adgang gør, at vi får endnu bedre mulighed for at servicere vores kunder under alle markedskonditioner.

Teamet bag

Mads Aagesen

Kundechef

Mads beskæftiger sig med analyse af, og rådgivning omkring, danske stats- og realkreditobligationer, kapitalforvaltning og asset allokering.

(+45) 2086 6638

Jan Knudtzen

Kundechef

Jan har altid arbejdet med handel inden for danske statslån og realkreditobligationer. Han rådgiver banker, institutionelle investorer og asset managers.

(+45) 4023 6246

Christian de Bang

Kundechef

Christian har altid arbejdet i den finansielle verden og har stor erfaring med analyse, rådgivning og trading af primært danske stats- og realkreditobligationer.

(+45) 4064 0033

Kreditobligationer

Vi er specialiseret i analyse af kreditobligationer inden for fire fokusområder; europæisk high yield, corporate hybrider, samt subordinerede udstedelser fra banker og forsikringsselskaber. Vi tilbyder rådgivning inden for porteføljesammensætning og timing, i forhold til den relative værdi inden for sammenlignelige enkeltudstedelser.

Teamet bag

Når du besøger vores website, skal du beslutte, hvorvidt du accepterer vores cookiepolitik