Fondsmæglerselskabet Marselis er en moderne version af den klassiske fondsmægler.

Kapitalforvaltningen er målrettet fonde, family offices og formuende privatkunder. Vi leverer kapitalforvaltning i form af fonde og individuelle porteføljeløsninger. 

Palle og Soren - kapitalforvaltning

Aktiv forvaltning

Vi tilbyder porteføljeforvaltning indenfor kreditobligationer og systematiske porteføljestrategier. Vores tilgang til investering tager sit udgangspunkt i en kvantitativ analyse af alle relevante markeder, hvor vi løbende identificerer den portefølje, som tilbyder det højeste afkast indenfor de rammer for risiko, som vi har aftalt med vores investorer.

Vi er aktive investorer med en dyb indsigt i kreditmarkederne, så selvom vores kreditportefølje vil altid være veldiversificeret, vil den samtidig indeholde en bevidst over-vægtning af de dele af markedet, som vi vurderer ser billige ud, og en tilsvarende undervægtning af dyrere segmenter.

Vores Fonde

Corporate Bonds

FMM Corporate Bonds er en innovativ investeringsfond, som investerer i virksomhedsobligationer med fokus på de europæiske markeder…

Credit Fund

Credit Fund er en gearet investeringsfond, som investerer i virksomhedsobligationer med fokus på de europæiske markeder

Systematisk Allokering

Marselis Systematisk Allokering er en globalt investeret fond med en veldiversificeret, datadrevet og dynamisk forvaltet porteføljestrategi. 

Sådan gør vi

01

Kvantitativ
og disciplineret​

02

Transparens

03

Ansvarlig

01

Kvantitativ og
disciplineret

Vores investeringsfilosofi tager sit udgangspunkt i moderne investerings- og porteføljeteori, kombineret med en systematisk og disciplineret tilgang til investering og risikostyring. Vi er ikke en ”algo-fond”, men vi baserer alle beslutninger på kritisk kvantitativ analyse, kombineret med den praktiske erfaring, som vores investerings- og risikoteams har opbygget i løbet deres mere end 20 år i danske og globale finansielle markeder.

02

Transparens

Vores ambition er at give fonde, family offices og formuende privatkunder investeringsløsninger af samme kvalitet, som de største institutionelle investorer oplever. Udover en kvantitativt funderet og disciplineret investeringsproces, og stærk stabil performance, er transparens og tilgængelighed med hensyn til både omkostninger, porteføljesammensætning og performance et vigtigt element i opbygningen og fastholdelsen af en tillidsfuld relation til vores kunder.

03

Ansvarlig

Ansvaret for investorernes penge tager vi meget alvorligt, og vi arbejder kontinuerligt med at sikre sammenfald af interesser mellem os og vores investorer. Vi sikrer dette konkret gennem en asymmetrisk aflønning af Fondsmæglerselskabet Marselis, således vi kun tjener penge, når investorerne tjener penge. Derudover er alle væsentlige investeringsbeslutningstagere selv direkte investeret i fondene på samme vilkår som kunderne.

Porteføljeløsninger​

Vi leverer vores porteføljeløsninger dels som fonde, typisk med et meget bredt investeringsmandat, såkaldt ”blandede” fonde, og dels som diskretionære løsninger til større formuer. Under et diskretionært mandat specialdesigner og implementerer vi en investeringsstrategi, som passer perfekt til den enkelte investors præferencer, særlige forhold og eksisterende portefølje.

Vores mål er, at Marselis’ porteføljeløsninger skal ligge i den absolutte top med hensyn til performance – selv hvis den sammenlignes med de stærkeste tilsvarende produkter globalt.

Sådan gør vi

Vi har tilladelse til at handle for egen regning

Vi er specialister på vores områder

Vi rådgiver ud fra relativ værdi

Teamet bag

Peter Mikkelsen

CIO

Peter er ansvarlig for Fondsmæglerselskabet Marselis’ investeringsaktiviteter, samt udvikling af nye investerings- og asset allocation-løsninger til Marselis’ kunder

(+45) 3164 0203

Lasse Hjortsballe
Lasse Hjortsballe

Senior Credit Analyst

Lasse er uddannet cand.oecon og har tidligere været økonom i Danmarks Nationalbank. Lasse står for analysen af obligationer fra bank- og forsikringssektoren.

(+45) 6914 9044

Nickolai Larsen

Quantitative Data Analyst

Nickolai er uddannet Msc. Finance fra Aarhus Universitet. Han startede i Marselis i 2020, hvor han har assisteret med bibeholdelse og udvidelse af Marselis’ kvantitative modeller.

(+45) 2546 7311

Juliane Jonsdottir Christensen
Juliane Jonsdottir Christensen

Student assistant

Juliane læser til dagligt Økonomi på Aarhus Universitet. Hun hjælper med udvikling og vedligeholdelse af selskabets prisfastsætningsmodeller til dansk realkredit.
Andreas Kelså
Andreas Kelså

Student assistant

Andreas er uddannet bachelor i Matematik-økonomi. Han assisterer analyseteamet.

Når du besøger vores website, skal du beslutte, hvorvidt du accepterer vores cookiepolitik